Thu May 11 2023

Munajaht – Kuldmunale jõuab vaid killuke agentuuritöö hiilgusest

Kommunikatsiooni- ja turundusmaastikul töötavad inimesed teavad, et kord aastas jahivad loovinimesed ja agentuurid oma valdkonna meistrivõistlustel Kuldmune. PR agentuuri töö puhul jäävad aga sageli mitmed suurprojektid muna-hiilguse eest varju, kuigi loovust ja süsteemsust kasutatakse justkui palju. Mille alusel me siis valime konkursile esitamiseks töid, millest sel aastal on nomineeritud lausa seitse edulugu?

Optimist Publicu kliendiportfellis on valdavas enamuses pikaajalised kliendid, kellega tihedas partnerluses loome kommunikatsiooniväärtust, millel oleks mõju nii lühi- kui pikaajalises vaates ja mis täidaks ühiselt seatud eesmärke.

Igal aastal on meil nii neid projekte, kus töömaht, sisu, kvaliteet ja ka mõjusus on kõrged, kuid mis jäävad loovus- või tulemuskonkurssidele esitamata, kui ka neid, mis kenasti formuleeruvad konkursitöödeks.

Kord ütles kolleeg, et me oleme justkui kirjanikud, kes kunagi kuulsaks ei saa. See võtab ehk kenasti kokku ühe nendest põhjustest, miks mõned projektid ja väljakutsed konkursivalikusse ei jõua. Palju on igapäevaseid töid, mis töömahult ja -kvaliteedilt on kõrgetasemelised, aga kus konkursil eduks vajalikud tegevused ei käi põhiprojekti eesmärgiga kokku.

Konkursi nominatsioonini jõudmiseks valime tiimiga enesekriitiliselt välja need projektid, mille emotsionaalne tase on kõrge ja millel on ka kõrge tõenäosus avalik tunnustus saada.

Konkursitööd on need, kus juba planeerimisfaasis on tunda julgust ja eristuvust, kus on saavutatud head tulemused ja reaalne mõju ning mille lõppemisel on isegi kahju, et see projekt läbi on saanud!

See aasta oli meie jaoks esmakordne, kui meil õnnestus esitada mõni edulugu kõikidesse PR kategooriatesse. Kokku pälvis Optimisti Kuldmuna PR kategoorias nominatsioone lausa seitsme töö eest ja juba see on omaette tunnustus.

Iga kooruv muna on lisaboonus nii tiimile, klientidele kui ka edasisele töörõõmule. Ootame huvi ja põnevusega reedet, et näha, millised auhinnamunad jõuavad meie kontori seinale.

SHARE

Recommended